SEO Πρώτη Σελίδα Google

Καλωσορίσατε στην σελίδα μας “SEO πρώτη (1η) σελίδα Google

Είμαι η SEO Consultant Ιωάννα Βαΐου, και στην σελίδα αυτή θα μοιραστώ μαζί σας πληροφορίες για τις λεγόμενες “SEO λέξεις κλειδιά: (ή “keywords”), και τις κατατάξεις τους στην πρώτη σελίδα των τοπ 10 οργανικών (SEO) αποτελεσμάτων της γνωστής μας Google μηχανής αναζήτησης.

SEO πρωτη σελιδα Google - Καταταξεις στην 1η σελιδα της Google μεσω SEO
SEO πρώτη σελίδα Google – Κατατάξεις στην 1η σελίδα της Google μέσω SEO τεχνικών – Joanna Vaiou

Όταν πληκτρολογείτε στην Google “SEO πρώτη σελίδα Google”, τα ερωτήματα για τα οποία ψάχνετε απαντήσεις είναι τα παρακάτω.

 • Τι είναι οι SEO λέξεις-κλειδιά
 • Πόσο κοστίζει το SEO
 • Πως πάει μία ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα της Google στα οργανικά αποτελέσματα
 • Πόσο καιρό παίρνει για να φτάσει ένα website στους τοπ 10
 • Πως να μάθω μόνος μου SEO για να πάω την ιστοσελίδα μου στα τοπ 10 αποτελέσματα
 • Πως να βρω το καλύτερο SEO επαγγελματία στην Ελλάδα
 • Τι σημαίνει για έναν ιδιοκτήτη ιστοσελίδας να βρίσκεται αυτή στην 1η σελίδα της Google

Θα απαντήσω συνοπτικά στο κάθε ένα από τα παραπάνω ερωτήματα.

Λέξεις-κλειδιά SEO

Οι λέξεις-κλειδιά στο SEO ή τα “keywords” (SEO goals) είναι οι λέξεις για τις οποίες όλοι οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδων θέλουν να εμφανίζεται η δική τους στην 1η σελίδα της Google στα οργανικά αποτελέσματα, γιατί αυτές πληκτρολογεί ο κόσμος στο search box της μηχανής αναζήτησης για να βρεί περισσότερες πληροφορίες για ένα προϊόντα, υπηρεσίες, ή οποιαδήποτε έννοια/ερώτημα.

Κόστος SEO

Για να επιμορφωθείτε σχετικά με την τιμή των SEO υπηρεσιών, δείτε τον ειδικό οδηγό μου στον σύνδεσμο –> προώθηση ιστοσελίδων τιμές. Το SEO κόστος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, είναι ελεύθερη αγορά, και υπάρχει επαγγελματικό SEO και ερασιτεχνικό SEO το οποίο μεταφράζεται σε ακριβότερο SEO και φθηνότερο SEO.

Διαβάστε τον οδηγό μου και κρατήστε στο μυαλό σας ότι στην τελική, η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε το πιο επαγγελματικό SEO στο εύρος του διαθέσιμου budget που έχετε να επενδύετε στο SEO.

Πως Πάω στο Google 1η Σελίδα

Για να δείτε την ιστοσελίδα σας να εμφανίζεται για τα keywords σας στους κορυφαίους στην Google, υπάρχουν δύο τρόποι:

 • Νά μάθετε SEO μόνοι σας διαβάζοντας online –> SEO for beginners – learn online free at home
 • Να πληρώσετε κάποιον επαγγελματία στο SEO με Proven Success Record για να το κάνει για εσάς

Πόσο Καιρό Παίρνει για την 1η Σελίδα

Η απάντηση στην ερώτηση πόσο καιρό παίρνει μέσω του SEO για να φτάσει μία εταιρική ιστοσελίδα στους 10 κορυφαίους για τις σημαντικές λέξεις-κλειδιά (SEO keyword goals) εξαρτάται από διάφορους παράγοντες.

Παρακάτω είναι μερικοί:

 1. Ποιες λέξεις-κλειδιά στοχεύετε και την δύναμη του ανταγωνισμού σας στους τοπ 10 της Google για αυτά
 2. Η ηλικία, η τωρινή αξιοπιστία, η σχετικότητα και η δύναμη (AUTHORITATIVENESS) της ιστοσελίδας σας αλλά και του brand σας γενικότερα στην Google
 3. Την ποιότητα και ποσότητα του περιεχομένου που έχετε ήδη δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα σας
 4. Τις γνώσεις και την εμπειρία που έχει ο ειδικός σας στο Search Engine Optimization για να σας ανεβάσει στην 1η σελίδα μαζί με τους τοπ παίχτες στην αγορά σας
 5. Το budget και το ανθρώπινο δυναμικό που επενδύετε για την βελτιστοποίηση/προώθηση της ιστοσελίδας σας

Εν συντομία ισχύουν τα εξής:

 • Εάν έχετε ένα ισχυρό brand και μία ισχυρή ιστοσελίδα στα μάτια της Google από άποψη αξιοπιστίας, ποιότητας περιεχομένου, καλή φήμη, σχετικότητα κ.α και κάνετε επαγγελματικό SEO, τότε θα βρεθούν οι κατάλληλες λέξεις-κλειδιά-ευκαιρίες για να ανεβείτε στην 1η σελίδα της Google σχετικά γρήγορα
 • Εάν η ιστοσελίδα σας είναι καινούργια με μηδενικό η ελάχιστο AUTHORITY στην Google και δεν σας ξέρει (και δεν μιλάει για εσάς) ο ιντερνετικός κόσμος, ενώ ταυτόχρονα η αγορά που είσαστε έχει πολύ δυνατό ανταγωνισμό τότε ακόμα και με πολύ καλό SEO η 1η σελίδα θα είναι θέμα πολλών μηνών μέχρι και ετών για τα πιο ανταγωνιστικά keywords
 • Το φθηνό SEO συνήθως δεν είναι ποιοτικό, αν όμως τύχει να είναι, θα είνα αργό
 • Το ακριβότερο SEO είναι το πιθανότερο ποιοτικό και αποτελεσματικό, και θα είναι πιο γρήγορο από το φθηνό καθώς θα επενδύονται περισσότερα resources

Πως να Βρω τον Καλύτερο SEO Συνεργάτη

Ξεκαθαρίστε ποιο είναι το ποσό επένδυσης που είσαστε διατεθειμένοι να επενδύσετε στο SEO έτσι ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε τον καταλληλότερο για εσάς SEO Consultant Specialist.

Δείτε τον οδηγό μου στον σύνδεσμο –> Ερωτήσεις SEO συνεργάτη

Τι Σημαίνει να Είμαι στην 1η Σελίδα της Google

Όταν έχει γίνει επαγγελματική και συστηματική δουλειά και έχουν εφαρμοστεί κατάλληλες SEO τεχνικές συγκεκριμένα για την ιστοσελίδα σας, σημαίνει ότι όταν πληκτρολογείτε τις λέξεις-κλειδιά στο Google, με τις οποίες το κοινό σας ψάχνει να βρει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας θα βλέπετε την ιστοσελίδα σας να είναι στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων.

Π.χ για να βρεί κάποιος πληροφορίες για το SEO στην Ελλάδα, μία από τις λέξεις-κλειδιά που πληκτρολογεί είναι η “SEO greece“.

SEO πρωτη σελιδα Google - seo greece ιωαννα βαιου
SEO 1η (πρωτη) σελιδα Google – seo greece ιωαννα βαιου

Για την λέξη κλειδί αυτή, το SEO brand μου εμφανίζεται 3 φορές στην 1η σελίδα της Google μέσω του Google Autocomplete Feature και μέσω των 2 ιστοσελίδων μου JoannaVaiou.com και την παρούσα (GreekSEO.gr).

Αυτό είναι πολύ λογικό, καθώς η ειδικότητα και η εξειδίκευση μου είναι το SEO.

Το να εμφανίζομαι εκεί, αυτόματα είναι μία απόδειξη ότι γνωρίζω τι κάνω, και ότι δεν είμαι τυχαία.

Πολλοί λένε ότι είναι SEO experts αλλά δεν εμφανίζονται με την δική τους ιστοσελίδα για τα δικά τους keywords.

Η έλλειψη αυτή, δεν υποστηρίζει τον ισχυρισμό τους.

Κάντε μία παύση εδώ.

Σκεφτείτε ότι και οι δικοί σας οι ιδανικοί πελάτες όταν ερευνούν την Google για να βρουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, την ίδια εντύπωση σχηματίζουν για τις εταιρείες που εμφανίζονται στα TOP 10 οργανικά (SEO) αποτελέσματα για τα δικά σας keywords.

Εάν σας βλέπουν συστηματικά εκεί στην 1η σελίδα για όλα τα δικά σας keywords, τότε αυτόματα καταχωρείστε στο μυαλό των ιδανικών σας πελατών σαν μία απο τις καλύτερες εταιρείες στην αγορά σας, στην δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης (Google).

Οι άνθρωποι που δεν ψάχνουν μετά την 1η σελίδα των SEO αποτελεσμάτων αναζητούν τους καλύτερους εκεί.

Προσοχή: Αν και εφόσον είσαστε στην προνομιακή θέση να βλέπετε την ιστοσελίδα της εταιρείας σας συστηματικά στην 1η σελίδα της Google, έχετε ακόμα ένα task.

Να έχετε το καλύτερο Customer Support και να υποστηρίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πιθανούς πελάτες σας και στα υπόλοιπα στάδια, δηλαδή μετά από το να σας βλέπουν στους τοπ 10 στην Google που τους κάνει να έρχονται σε επικοινωνία μαζί σας, για να σας γνωρίσουν καλύτερα και να δούνε αν είσαστε όντως η κατάλληλη εταιρεία για εκείνους.

Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά, από την στιγμή που μία εταιρεία καταφέρνει συστηματικά να εμφανίζεται στους 10 καλύτερους για τις λέξεις-κλειδιά στόχους της.
Δουλεύω μόνο με τους καλύτερους σε μία αγορά, γιατί από την στιγμή που τους οδηγώ εκεί στην 1η σελίδα της Google, γεννιέται μία μεγάλη υποχρέωση να κάνουν overdeliver των υποσχέσεων και δηλώσεων στο διαδίκτυο.
Η πρώτη σελίδα στο Google, δεν είναι η λύση, ή η απάντηση σε όλα τα προβλήματα για μία επιχείρηση.
Είναι περισσότερο κάτι σαν μεγεθυντικός φακός. Μεγαλώνει αυτό που ήδη είστε.
Η συμβουλή μου είναι να είσαστε έτοιμοι όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων, των υπηρεσιών και της εξυπηρέτησης σας πολύ πριν σκεφτείτε να επενδύσετε στο SEO.

Σε περίπτωση που ναι μεν κάνετε επαγγελματικό SEO (κάτι το οποίο σας φέρνει συστηματικά νέα αιτήματα αγορών για τα προϊόντα και υπηρεσίες σας), αλλά δεν υποστηρίζετε την αρχική εντύπωση που δώσατε μέση των SEO κατατάξεων σας στην 1η σελίδα της Google: ότι είσαστε δηλαδή οι καλύτεροι, τότε το SEO μπορεί να καταστρέψει την φήμη της εταιρείας σας καθώς θα έχετε ένα αυξανόμενο αριθμό δυσαρεστημένων πελάτών οι οποίοι θα εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους δημοσίως στις διάφορες πλατφόρμες.


Follow us on Linkedin 👉

Η εμπειρία μου ξεκινά από τις αρχές του 2009 σαν αυτοδίδακτη. Στις αρχές του 2013 ξεκίνησα την δική μου επιχείρηση, και από τότε βοηθάω και συνεργάζομαι με εταιρείες που ζητούν την εξειδίκευση μου για να βγαίνουν και οι δικές τους επιχειρήσεις στην 1η σελίδα της Google για τις δικές τους λέξεις-κλειδιά, μέσω των SEO υπηρεσιών μου. ~Ιωάννα Βαΐου

SEO Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες υποστήριξης στην βελτιστοποίηση ιστοσελίδων SEO που προσφέρω αυτή την στιγμή είναι οι παρακάτω:

Free πληροφορίες

Media/Press

 1. Οι διεθνείς δημοσιεύσεις μου
 2. Make Video Greece
 3. ΕΡΤ (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)
 4. Its Possible
 5. Επιχειρώ – Epixeiro.gr
Ζητήστε SEO Προσφορά

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο μου εδώ για να ετοιμάσω στον δικό μου χρόνο μία custom πρόταση συνεργασίας και υποστήριξης στο SEO.