Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress και On-page SEO υπηρεσία one-off για τοπικές επιχειρήσεις, γραφεία επαγγελματικών υπηρεσιών

Νέα WP Ιστοσελίδα για Τοπικές Επιχειρήσεις + Συντήρηση WordPress με Τοπικό one-time On-Page SEO


Καλώς ήρθατε στην σελίδα μας όπου μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά μας για τοπικές επιχειρήσεις όπως γραφεία επαγγελματικών υπηρεσιών, καταστήματα παντός είδους, ιδιωτικοί οργανισμοί, κ.α, η οποία περιλαμβάνει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 1. Κατασκευή νέας ιστοσελίδας στην πλατφόρμα WordPress (WP Content Management System: Είναι το καλύτερο CMS για SEO και για τις παραμετροποιήσεις που βοηθούν στην οργανική ορατότητα και επισκεψιμότητα ενός εταιρικού site)
 2. OnPage SEO στις Βασικές Σελίδες (μέχρι 20 σελίδες-urls ανά domain)
 3. Web Content – Copywriting στις Βασικές Σελίδες (Home – About – Υπηρεσίες – Portfolio – Εξοπλισμός – Τιμοκατάλογος – Παθήσεις, κτλ ανάλογα με το είδος υπηρεσιών-προϊόντων)
 4. Διαχείριση – Τεχνική Συντήρηση Self-Hosted Ιστοσελίδας WordPress

Εάν έχετε τοπική επιχείρηση και προσφέρετε υπηρεσίες σε συγκεκριμένη τοποθεσία, και δεν γνωρίζετε τι σημαίνουν οι όροι: domain, hosting, ιστοσελίδα, γιατί χρειάζεστε μία να παρουσιάζει τις υπηρεσίες και την επιχείρηση σας στο διαδικτυακό κοινό σας, αλλά θέλετε να συνεργαστείτε μα κάποιον που γνωρίζει τι είναι όλα αυτά, και πως να τα διαχειριστεί για εσάς, συνεχίστε την ανάγνωση.

Είμαι η Ιωάννα Βαΐου και όπως επικυρώνει και η ιδια η Google στα οργανικά της αποτελέσματα εμφανίζοντας με, με το δικό μου Google Knowledge Graph-Panel (βλ. επόμενο screenshot), είμαι επαγγελματίας βελτιστοποιήσεων για εταιρικές ιστοσελίδες.

Φροντίζω μέσω της 1,5 δεκαετίας της εμπειρίας μου στο SEO, έτσι ώστε να εμφανίζονται οργανικά (με φυσικό τρόπο δηλαδή, έναντι της άμεσης πληρωμένης διαφήμισης) οι εταιρικές ιστοσελιδες που αναλαμβάνω το SEO τους στο Google, στην πρώτη σελίδα για τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

Εάν πατήσετε επίσης “seo expert greece” στην Google.gr, θα με βρείτε στις πρώτες θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα. Αυτό είναι ένα από τα “χειροπιαστά” αποτέλεσματα του συστηματικού μακροχρόνιου επαγγελματικού SEO. Οι πελάτες που ψάχνουν για αυτά που προσφέρετε, σας βλέπουν με την ιστοσελίδα σας στην 1η σελίδα της Google και μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας περαιτέρω για τις υπηρεσίες σας.

 


Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress και On-page SEO υπηρεσία one-off για τοπικές επιχειρήσεις, γραφεία επαγγελματικών υπηρεσιών
WordPress SEO professional since 2013: Joanna Vaiou

 

Με την ομάδα μου, προσφέρουμε ένα πακέτο υπηρεσιών κατασκευής ιστοσελίδας WordPress για εσάς (απλή-minimal και ξεκάθαρη, όπως η δική μου), για μία one-off χρέωση 2000 ευρώ (μέχρι 20 σελίδες-urls σύνολο ανά domain), και ένα ετήσιο κόστος διαχείρισης και συντήρησης 600 ευρώ (ετήσια συνδρομή ανανεούμενη κάθε χρόνο).

Κόστη – Τιμές Κατασκευής WP site με On-Page SEO, Web Content Copywriting στις Βασικές Σελίδες (μέχρι 20 σελίδες-urls ανά domain), και Τεχνική Συντήρηση-Διαχείριση

Για να σας φτιάξουμε μία WordPress ιστοσελίδα νέα, σαν την δική μας greekseo.gr σε μινιμαλισμό, απλότητα, και λειτουργικότητα, αλλά και να την συντηρούμε/διαχειριζόμαστε τεχνικά, η οποία θα έχει έτοιμες τις βασικές σελίδες από άποψη SEO αλλά και σωστού περιεχομένου, τα κόστη είναι τα εξής:

 • Κόστος Κατασκευής WP site με Πληρωμή Μίας Φοράς -> 2000 Ευρώ (one-off project)
 • Ετήσια Συνδρομή – Κόστος Εργαλείων της Ιστοσελίδας (domain – ssl – web hosting – wp theme – WP plugins – ετήσια συντήρηση ιστοσελίδας – κόστος διαχείρισης) -> 600 ευρώ το χρόνο (ανανεούμενη) για την εύρυθμη λειτουργία της ιστοσελίδας σε τεχνικό επίπεδο (προ-πληρώνεται πριν την έναρξη της κατασκευής και ανανεώνεται κάθε έτος).

Για Ποιό Τύπο Επιχειρήσεων είναι Κατάλληλη η Προσφορά μας για Δημιουργία Νέου Website στο WordPress + Αρχικό On-Page SEO

Η προσφορά μας είναι κατάλληλη για εσάς εάν έχετε μία υγιή τοπική επιχείρηση, αλλά δεν έχετε κάποια αντιπροσωπευτική ιστοσελίδα για την παρουσίαση της εταιρείας σας και των υπηρεσιών σας, στον κόσμο του διαδικτύου.

Εάν έχετε καποιο γραφείο ή κάποιο τοπικό κατάστημα υπηρεσιών και εξυπηρετείτε κόσμο στον επαγγελματικό σας χώρο προσφέροντας επαγγελματικές υπηρεσίες διαφόρων ειδών αλλά δεν έχετε καμία γνώση ή όρεξη να ασχοληθείτε μόνοι σας με την κατασκευή, ή την διαχείριση των λειτουργιών που συνθέτουν μια ολοκληρωμένη και λειτουργική ιστοσελίδα, μπορούμε να το κάνουμε εμείς για εσάς, χωρίς να εμπλακείτε εσείς στις διαδικασίες αυτές, αφιερώνοντας τον χρόνο σας εκεί που είναι αποτελεσματικός για την επιχείρηση σας και τους δικούς σας πελάτες.

Φτιάχνουμε minimal ιστοσελίδες, περιεκτικές και με το αρχικό σωστό στήσιμο στο on-page SEO για τοπικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα που προσφέρουν τις παρακάτω επαγγελματικές υπηρεσίες:

 1. Ιατρικές
 2. Νοσοκομειακές
 3. Νομικές
 4. Πολιτικές (Κατάλληλες για πολιτικά πρόσωπα – Personal Brands, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, κτλ)
 5. Συμβουλευτικές – coaching κάθε είδους
 6. Λογιστικά γραφεία
 7. Σχολές χορού
 8. Εκπαιδευτικές από καθηγητές ιδιωτικού τομέα ή από ιδιωτικά φροντιστήρια ξένων γλωσσών, Ελληνικών, κτλ
 9. Ταξιδιωτικές
 10. Online και Off-Line Μarketing
 11. Βusiness consulting and development
 12. Yoga studio μαθήματα
 13. Μασάζ
 14. Βελονισμούς, φυσιοθεραπείες, θεραπευτικό μασάζ κτλ
 15. Κομμωτικής, περιποίησης νυχιών μανικιούρ-πεντικιούρ κτ
 16. Τατουάζ
 17. Αναψυχής, διασκέδασης
 18. Εστίασης (εστιατόρια, restaurants, καφετέρειες, ταβέρνες, φούρνοι κτλ)
 19. Φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια κτλ χωρίς e-comm μηχανισμό)
 20. Πυροσβεστικές
 21. Απεντομώσεις, απολυμάνσεις
 22. Καθαρισμού οικίας ή επαγγελματικού χώρου
 23. Ανακύκλωση-απόσυρση αυτοκινήτων, κτλ
 24. Αρχιτεκτονικές
 25. Ανακαινίσεις φαρμακείων
 26. Γιατροί στο σπίτι (κατάλληλο για γιατρούς που κάνουν επισκέψεις κατ’ οίκον σε ασθενείς τους)
 27. Γυμναστήρια
 28. Φαρμακεία
 29. Σπα-υπηρεσίες χαλάρωσης
 30. κ.α

Ποιό θα Είναι το Αποτέλεσμα της Επένδυσης μου των 2000 ευρώ one-off για την Νέα Ιστοσελίδα, και των 600 ευρώ ετησίως για την συντήρηση της;

Με την νέα σας ιστοσελίδα φτιαγμένη από εμάς, λόγω του ότι θα έχει χτιστεί πάνω στις σωστές αρχικά βάσεις του Search Engine Optimization, θα αρχίσει να αποκτά κάποια ορατότητα στην Google από το πουθενά, κάπου στις πρώτες 3-8 σελίδες αποτελεσμάτων.

Kάθε σελίδα της Google έχει χώρο για 6 με 10 (το πολύ) οργανικά αποτελέσματα ιστοσελίδων (τα εγόμενα blue links) τα οποία εμφανίζονται (κάνουν rank) για τις βασικές λέξεις-κλειδιά στόχευσης για την τοπική σας επιχείρηση.

Οι λέξεις-κλειδια στόχοι στην Google οι οποίες θα στοχευθούν στο αρχικό επίπεδο on-page SEO της ιστοσελίδας, θα περιλαμβάνει  “την υπηρεσία σας (ή το είδος της επιχείρησης σας” + “την τοποθεσία σας”), ή άλλα variations αυτών των λέξεων.

Ανάλογα παντα με την αγορά σας, τον ανταγωνισμό σας, και την τοποθεσία σας, για να εμφανιστείτε στην 1η σελίδα της Google (εκεί που ψάχνουν οι περισσότεροι) θα χρειαστεί συστηματικότερο SEO (μηνιαίο SEO) για τουλάχιστον 1 χρόνο.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε συστηματική υποστήριξη στην δική μου υπηρεσία του SEO, για να σας βρίσκουν οι πελάτες σας, όπως βρήκατε και εσείς εμένα, στείλτε μου αναλυτικό email εδώ για τις επιχειρησιακές σας ανάγκες στον τομέα SEO ιστοσελίδων.

 


Επικοινωνήστε μαζί μας εδώ μέσω email δηλώνοντας ενδιαφέρον για την προσφορά μας για να σας φτιάξουμε και να διαχειριζόμαστε μία Ιστοσελίδα σε WordPress CMS για το Γραφείο ή το Κατάστημα σας