English Content On-Page SEO Copywriting Προσφορά One-Off


 

Καλωσορίσατε στην σελίδα μας όπου θα μάθετε ποιες είναι οι πιο βασικές ενέργειες στο SEO και τι περιλαμβάνουν αλλά όχι μόνο. Εάν έχετε ιστοσελίδα με περιεχόμενο στα Αγγλικά, στο τέλος της σελίδας θα βρείτε κάποιες one-off on-demand προσφορές που αφορούν καθαρά το On-Page SEO και το Copywriting, δηλαδή ενέργειες έρευνας, ανάλυσης, στρατηγικής, στοχοθεσίας, δημιουργίας custom περιεχομένου και βελτιστοποίησης αυτού, οι οποίες εφαρμόζονται πάνω στην ιστοσελίδα σας.

 

Το SEO γενικά χωρίζεται σε 2 ευρείες μεγάλες κατηγορίες:

 

  1. On-Page (ή OnSite) SEO
  2. OffSite SEO

 

Το On-Site SEO είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των SEO στρατηγικών, καθώς αποτελεί την «βάση» μας όπου έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του τι κάνουμε πάνω σε αυτήν, και μπορούμε να χτίσουμε την διαδυκτιακή αξιοπιστία της κατά βούληση, ενημερώνοντας την ιστοσελίδα μας και το κοινό μας συστηματικά με νέο βοηθητικό και μοναδικό περιεχόμενο, που απαντά αληθινά ερωτήματα των χρηστών της Google.

 

Όσο περισσότερο ποιοτικό και μοναδικό περιεχόμενο δημιουργείτε στην ιστοσελίδα σας το οποίο είναι αρκετά αξιόλογο για τα standards της Google, επιδεικνύοντας και αποδεικνύοντας την εξειδίκευση σας και την προσωπική σας εμπειρία στον τομέα σας, τόσο θα σας βλέπει η Google με καλύτερο μάτι, ως τους πιο ειδικούς.

 

Ο Παράγοντας E-E-A-T & Το OnSite SEO

 

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με το (Experience – Expertise – Authoritativeness – Trustworthiness) Ε-Ε-Α-Τ factor της Google, που εμμέσως πλην σαφώς η Google υπολογίζει σε κάθε αλγοριθμικό Update που κάνει, όσον αφoρά το ποιες ιστοσελίδες αξιολογεί αρκετά θετικά για να τις εμφανίζει, αλλά και να τις κρατάει στην 1η σελίδα της Google στα οργανικά (SEO) αποτελέσματα για αναζητήσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του κάθε brand, μακροχρόνια.

 

OnSite SEO & E-E-AT Factors

 

Τα πρώτα δύο elements (και το τελευταίο εν μέρει) του EEAT factor, η προσωπική εμπειρία (Experience), η εξειδίκευση που έχει ο καθένας στον τομέα του (expertise), και το πόσο έμπιστος είναι ο κάθε author/εταιρεία – υπεύθυνος παραγωγής σχετικού περιεχομένου, επειδικνύονται πάνω στην ίδια την ιστοσελίδα του, μέσω των στρατηγικών του OnSite SEO, το οποίο ελέγχουμε απόλυτα.

 

Οι στρατηγικές στο OnSite SEO είναι οι ελάχιστες απαραίτητες για μία εταιρική ιστοσελίδα να ξεκινήσει να βελτιώνει τα στατιστικά της οργανικής ορατότητας και πιο μετά της επισκεψιμότητας, έτσι ώστε κάθε εταιρεία να την βρίσκουν όσο υψηλότερα γίνεται στην 1η σελίδα των οργανικών αποτελεσμάτων για όλες τις λέξεις-κλειδιά ενδιαφέροντος του κοινού κάθε εταιρείας.

 

OffSite SEO & E-E-A-T Factors

 

Το OffSite SEO από την άλλη έχει να κάνει με εξωτερικές ενέργειες – συνεργασίες με άλλες ιστοσελίδες οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα την απόκτηση Brand mentions και backlinks (υπερσυνδέσμους που οδηγούν τον χρήστη στην δική σας ιστοσελίδα) και υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη τέτοιων links με ανάλογα κόστη με την διαδικτυακή δύναμη, την αξιοπιστία, την φήμη, την ορατότητα, και την επισκεψιμότητα της εξωτερικής ιστοσελίδας που δίνει το λινκ στην δική σας, περνώντας ένα μέρος της δικής της δύναμη στην δική σας σελίδα, μέσω του κάθε backlink.

 

Τα backlinks αυτά χτίζουν τον “Authoritativeness” παράγοντα του Google E-E-A-T μίας ιστοσελίδας και των υπευθύνων της. Όσο πιο ανταγωνιστική είναι μια αγορά, και όσο πιο αδύναμη είναι μία ιστοσελίδα στους άλλους 3 παράγοντες του E-E-A-T, τόσο περισσότερο χρειάζεται το OffSite SEO σαν στρατηγική.

 

Όσο πιο κοινωνική και εξωστρεφής από την φύση της είναι μία εταιρεία στις online επικοινωνίες της, στα Social Media, στην τηλεόραση, στο ράδιο, στα Digital Media και άλλα sites του διαδικτύου, αλλά και στον offline κόσμο, τόσο λιγότερο θα χρειάζεται αυτά τα backlinks, καθώς η εξωστρέφεια και οι δραστηριότητες της θα προκαλούν από μόνα τους αυτού του είδους τις συνεργασίες, με φυσικό τρόπο.

 

On-Site SEO Προσφορά On-Demand One-Off (Αφορά 1 Νέο Άρθρο, ή μια Νέα Σελίδα)

 

Το κόστος για υποστήριξη on-demand σε on-page SEO στην ιστοσελίδα σας στην Αγγλική γλώσσα, είναι 120 ευρώ pre-paid για 1 νέο στοχευμένο κομμάτι περιεχομένου, και περιλαμβάνει τα παρακάτω:

 

  • SEO Έρευνα και Ανάλυση της Αγοράς και του Ανταγωνισμού σας
  • Strategy Design – Στοχοθεσία (Goal Setting)
  • Copywriting πάνω στους στόχους
  • On-Page SEO (meta title, meta description, url structure, content formatting στο νέο άρθρο, H titles, image seo file name+title+description+caption optimization, internal links)

 

Σημείωση: Εάν το copywriting γίνεται από κάποιο μέλος της ομάδας σας ήδη που μπορεί να παράγει on-demand unique και high-quality content, τότε  το κόστος της on-page SEO στρατηγικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών είναι 90 ευρώ ανά κομμάτι περιεχομένου pre-paid, one-off.

 

Για Επαγγελματική Υποστήριξη στο SEO της Ιστοσελίδας Σας – Στείλτε μας EMAIL Αναλυτικό με τους Στόχους Σας και Τι Ακριβώς Χρειάζεστε ΕΔΩ

 


Joanna Vaiou OnPage SEO optimization - Copywriting υπηρεσίες στα ΑγγλικάΜε εκτίμηση,

Ιωάννα Βαΐου

SEO Strategist – Owner at JoannaVaiou.com / Greekseo.gr