Η Ομάδα Μας – GreekSEO.gr – Ιωάννα Βαΐου

Γειά σας, είμαι η SEO Expert Ιωάννα Βαΐου, και εδώ σας παρουσιάζω την ομάδα μας στο GreekSEO.gr, τους εξωτερικούς μου συνεργάτες που on-demand (αναλόγως των αναγκών των πελατών μου στο Search Engine Optimization), προσκαλώ για συνεργασία.

Για κάθε επαγγελματικό request που δέχομαι από το διαδίκτυο και τους πιθανούς νέους πελάτες μου, αναλόγως των αναγκών της κάθε εταιρείας, ελέγχω την διαθεσιμότητα των συνεργατών μου, και τους προσκαλώ να δουλέψουμε μαζί πάνω στις custom ανάγκες του κάθε πελάτη μου.

Σε περίπτωση που οι συνεργάτες μου στα αντικείμενα αυτά δεν είναι διαθέσιμοι κάποια στιγμή, τότε μπαίνω στην διαδικασία να βρω καινούργιους συνεργάτες για κάθε νέο πελάτη που χρειάζεται copywriter & Web-Designer, Web Developer.

Ομάδα Ιωάννας Βαΐου και Αντικείμενα Εξειδίκευσης

  • Joanna Vaiou SEO Strategy Specialist: Τα αντικείμενα μου είναι SEO Έρευνα & Ανάλυση, Σχεδιασμός Στρατηγικής SEO (On-Page, Off-Page, Content Creation Strategy, Technical SEO Consulting), Διαχείριση & Συμβουλευτικής της Απαραίτητης Ομάδας Συνεργατών για το κάθε SEO Project (Web Development, Copywriting, Marketing), Tracking & Reporting στους πελάτες μου.
  • Katerina Panagiotidou: Η Κατερίνα είναι η συνεργάτιδα μου στο Copywriting, και την διαχείριση των εταιρικών Social Media λογαριασμών πελατών.
  • Vangelis Bougatiotis: Ο Βαγγέλης είναι ο συνεργάτης μου στο κομμάτι Web Design & Web Development για πελάτες που εχουν ή θέλουν να αποκτήσουν όμορφες και λειτουργικές WordPress ιστοσελίδες, και στο κομμάτι Google AdWords διαφημίσεων.
  • Για Όσους Έχουν Ήδη Ιστοσελίδα στο WordPress: Σε περίπτωση που έχετε ήδη ιστοσελίδα στο WordPress η οποία έχει πολύ αργή ταχύτητα και πολύ χαμηλά σκορ λειτουργικότητας όσον αφορά τα Core Web Vitals, αναλαμβάνουμε και το Speed & Core Web Vitals (CWV) Optimization της ιστοσελίδας σας στο WordPress.

Επικοινωνήστε μαζί μου για τις ανάγκες της ιστοσελίδας και του brand της επιχείρησης σας στο SEO, στο Copywriting, στο Web Design – Web Development, και στο Google AdWords.

Τί Πρέπει να Γνωρίζετε Πριν Επενδύσετε στο SEO για την Επιχείρηση Σας