Ιωάννα Βαΐου

Η Joanna Vaiou έχει αποφοιτήσει το 2004 από το Οικονομικό τμήμα της Νομικής του Α.Π.Θ (Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης).

Η Αρχή

Το 2009 όντας ανικανοποίητη με τις συμβατικές υπαλληλικές δουλειές, την αγορά και τις προοπτικές επαγγελματικής ανέλιξης/εξέλιξης/ανάπτυξης στην Ελλάδα, αποφάσισε να μάθει μία καινούργια “τέχνη” με ακρωνύμιο ” SEO “.

Ως σκοπό της είχε να αποκτήσει νέες δεξιότητες, γνώσεις και ικανότητες που έχουν ολοκληρωτική και άμεση σύνδεση με το internet και το marketing έτσι ώστε να μπορέσει να δουλεύει κάποια στιγμή από την άνεση του σπιτιού της ή από οποιοδήποτε άλλο μέρος στον κόσμο αισθάνεται ευτυχισμένη, εμπνέεται και είναι παραγωγική.

History

Ακολούθησαν 3 χρόνια όπου η Ιωάννα διάβαζε και τέσταρε τις τεχνικές του Search Engine Optimization και έχτιζε το οικοδόμημα των γνώσεων της/την εμπειρία της στο SEO.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένας χρόνος όπου εκτέλεσε καθήκοντα υπαλλήλου σαν SEO Director σ με όνομα στην Αθήνα, στην εταιρεία Globe One Digital: το καλύτερο Digital Performance Agency των Βαλκανίων.

Έναρξη Εταιρείας

To 2013 ξεκίνησε την δική της επιχείρηση δουλεύοντας online όπου αναλαμάνει τα δικά της SEO Project από εταιρείες σε διάφορες αγορές όπως ηλεκτρονικό εμπόριο/καταστήματα (eCommerce), Ιατρικές κλινικές, Χειρουργοί/Ιατροί και B2B brands που προσφέρουν διάφορες επαγγελματικές υπηρεσίες.

Ιωάννα Βαΐου SEO Greece
Ιωάννα Βαΐου SEO Greece – Συνιστάται επικοινωνία μέσω email

Publications

 

 

Από το 2009 η Ιωάννα είναι πολύ ενεργή στο διαδίκτυο.

Ως αποτέλεσμα, έχει δημοσιευτεί με άρθρα, αναφορές, online συνεντεύξεις και expert digital roundups σε πολλά digital business και άλλα digital media παγκοσμίως σχετικά με τα διάφορα ενδιαφέροντα της.

Way of Working

Η Ιωάννα δουλεύει επιτυχώς και αυστηρά remotely γιατί έτσι είναι πιο παραγωγική.

Εξυπηρετεί τους πελάτες της και τους συνεργάτες της remotely και ανάλογα τις απαιτήσεις των διαφόρων project της έχει ομάδα που την στηρίζει και την βοηθάει στην εφαρμογή των SEO τεχνικών της.

SOCIAL MEDIA

Η Ιωάννα Βαΐου είναι πολύ ενεργή στο Linkedin.com/in/joannavaiou/ όπου δέχεται προσκλήσεις σύνδεσης και μοιράζεται ότι την κάνει χαρούμενη και ότι την εκφράζει, όπως καιτα SEO case studies της είτε μέσω post, article ή στο πεδίο του Linkedin profile της > Achievements > Projects.

Βίντεο